تنبیه

تنبیه عبارت است ازحذف مطلوب ها برای اجتناب فرد از رفتارها و خصایص نامطلوب.

انواع تنبیه در تربیت فرزند

۱- تذکر غیر مستقیم

۲- تغافل

۳- نصیحت

۴- اغماض و چشم پوشی

۵- تذکر مستقیم

۶- قهر کردن(کوتاه مدت)

۷- اخطار

۸- عملی کردن تنبیه (حذف مطلوب ها)

برخلاف نظر بعضی از والدین عمل تنبیه که در راستای بازداری کودک و فرزندان از اعمال غیر اخلاقی انجام می شود از مراحل مختلفی تشکیل شده است. عدم رعایت این مراحل و اعمال احساس والدین موجب آشفتگی هیجانی و رفتاری فرزندان و همچنین عدم تاثیر گذاری تنبیه والدین می شود.

انواع تنبیه در تربیت فرزند و بازداری تربیتی به شرح ذیل می باشد

۱- تذکر غیر مستقیم

یعنی والدین اول از همه باید به طور غیر مستقیم اشتباه فرزندشان را به آنها متذکر شوند. وقتی فرزند ما برای اولین بار اشتباهی را مرتکب می شود بهتر است به صورت غیر مستقیم اشتباهش را به او متذکر شویم.

برای انجام این مرحله می توانیم از نگاه غیر محبت آمیز و یا اخم کردن استفاده کنیم وبه طور غیر گفتاری اشتباه بودن عملکرد فرزندمان را به او متذکر شویم.

۲- تغافل

در صورت تکرار رفتار غلط توسط فرزند، والدین باید از اشتباه او باز هم چشم پوشی کنند. در کل والدین باید سعی کنند جو پرده دری مابین آنها و فرزندشان به وجود نیاید.

۳- نصیحت

یکی از مهمترین انواع تنبیه در تربیت فرزند نصیحت اما نه به صورت دائمی میباشد. در صورت تکرار رفتار غیر اخلاقی والدین می توانند به صورت مستقیم و زبانی نکته ی اخلاقی را به فرزندانشان منتقل کنند این مرحله باید با لطافت خاص صورت بگیرد.

۴ -اغماض و چشم پوشی

در صورت تکرار والدین باید باز هم چشم پوشی کنند و اشتباه فرزندشان را نادیده بگیرند اما این بار به صورت غیر مستقیم چشم پوشی خود را ابراز کنند.

کلینیک ذهن زیبا با هدف رفع مشکلات جنسی افراد و به دنبال آن بهبود کیفیت زندگی به عنوان یکی از فعال ترین مراکز سکس تراپی کشور با دارا بودن کارشناسان و پزشکان خبره و با تجربه همراه شما هموطنان عزیز است. جهت دریافت وقت مشاوره تلفنی و حضوری با شماره ی 09353167886 تماس حاصل فرمایید.

ما را در اینستاگرام و تلگرام دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *